ЕУ го одобри лекот на Астра Зенека…

Астра Зенека денеска соопшти дека нејзиниот комбиниран…

Вакцините веќе не се профитабилни: Астра Зенека…

Вакцините на AstraZeneca бележат пад на продажба…

Уништени огромни количини од вакцините на Фајзер,…

На депонијата Дрисла денеска се уништени 67…