САД се на неколку денови пред банкрот…

Американското министерство за финансии проценува дека САД…

И во случај на технички банкрот САД…

Во случај и да преминат во состојба…

Дали Русија е пред банкрот?

Руските берзи се затворени, рубљата вреди помалку…