Град Скопје соопшти: Решени повеќе од 1400…

На електронската адреса за комуникација со граѓаните 24@skopje.gov.mk досега…

Ексклузивно интервју на Инфомакс со грчките хакери:…

Нашиот портал Инфомакс направи ексклузивно интервју со…

Град Скопје турбо: Решени 873 барања од…

На електронската адреса за комуникација со граѓаните…