Maфиjaш вo бeгcтвo 20 гoдини фaтeн прeкy…

Благодарение на апликацијата Google Maps, италијанската полиција…

Удрил пешак со автомобил и се дал…

На 30.12.2021 во 16.00 часот во Полициската…