ФУСТАНОТ НА ВИКТОРИЈА БЕКАМ ЈА ЗАСЕНИ ВЕНЧАНИЦАТА…

Се ожени синот на Бекам, а гестот…

Се ожени синот на Дејвид Бекам, го…

Бруклин Бекам и Никол Пелц се венчаа…