Од денеска бесплатен јавен превоз во ЈСП

Јавното сообраќајно претпријатие ги информира граѓаните дека…

Лисабон ќе обезбеди бесплатен јавен превоз за…

Лисабон ќе понуди бесплатен јавен превоз за…