Пахор: Македонија, Албанија , Србија и Црна…

Претседателот на Словенија, Борут Пахор денеска во…

Пахор: Се решава судбината на Западен Балкан,…

Претседателот на Словенија Борут Пахор изјави дека…

Пахор: Македонија го смени името, а ЕУ…

Македонците се апсолутно во право што се…

Претседателот на Словенија бара од ЕУ да…

Претседателот на Словенија Борут Пахор денеска испрати…

Пахор: Иницијативата Отворен Балкан не е алтенатива…

Претседателот на Словенија, Борут Пахор, за албанскиот…

Словенечкиот претседател Пахор е новиот преговарач меѓу…

Словенечкиот претседател Борут Пахор, чиј втор последователен…