(Видео) Траги-комедија: Бочварски гради брана на Отиња,…

Министерот за транспорт и врски, Благој Бочварски,…

Попушта браната во Неготино и може да…

По пријава од Општина Неготино, директорот на…

(Видео) Украинците кренаа во воздух мост на…

Вооружените сили на Украина дигнаа во воздух…

Карпа од 20 тони виси над браната…

Карпа тешка 20-ина тони се надвиснува над…