Милчин: Ќе прифатиме дека бугарскиот услов е…

Режисерот и поранешен прв човек на Фондацијата…

Владимир Милчин бара замрзнување на преговорите со…

Неприфатливи се барањата на ЕУ и Бугарија,…

Милчин: Што да направам со програмчињава од…

Што да направам со програмчињава од Македонскиот…

Милчин: Пендаровски нешто знае, Ковачевски е тотално…

Владимир Милчин во вчерашната емисија „Заспиј ако…