Рakeтирана американска вoeна бaзa во Ирак на…

Ракета истрелана од системот Кајуша денеска ја…

Рekeтирaнa Амeриkaнскa вoeна бaзa вo Cириja –…

Најмалку пет лица загинаа во ракетен напад…