“Драма” во ЕУ: Вотката што Путин му…

Вотката, која според поранешниот италијански премиер Силвио…

„ЕУ да ја купи и испие целата…

Директорот на Роскосмос, Дмитриј Рогозин, им предложи…

Не се знае кого санкционира, Русите или…

Откако пред неколку дена САД забранија увоз…