Нагло скокна цената на гасот во Европа…

Цените на берзата на гас во Европа…

Ќе се грееме на сонце: Испораките на…

Газпром најави се дека испораките на руски…

Бугарија се разделува од рускиот гас: Нема…

Бугарија нема да го обнови договорот за…

Газпром редовно испорачува гас преку Украина

Руската компанија „Газпром“ редовно испорачува гас во…

Газпром ги затегна вентилите: Нема веќе руски…

Пумпањето на гас преку гасоводот Јамал-Европа од…

Газпром Нефт го зголемува производството за една…

„Газпром Нефт“ планира да го зголеми производството…