Моментално во светот гладуваат 345 милиони луѓе!

Бројот на луѓе кои се соочуваат со…

Милиони луѓе ќе останат без основни потреби,…

Дали ни доаѓа глобална рецесија? Расте стравот…

Предупредување од ОН: Украинската криза ќе предизвика…

Се предвидува дека бројот на луѓе во…

Речиси четвртина од светот ќе гладува доколку…

„Речиси четвртина од светот“ може да гладува…

ПОРАЗИТЕЛНО: Најмалку 1900 деца помали од пет…

Најмалку 1.900 деца помлади од пет години…

Ќе го реши ли Маск проблем со…

Кон крајот на минатата година директорот на…