(Видео) Путин: Некои луѓе се спремни да…

„Таквите луѓе се подготвени да ја продадат…

(Видео) Траги-комедија – Не знаат кога па…

Раша тудеј објави две видео снмки од…

Британските пратеници воодушевени од говорот на Зеленски:…

Британските пратеници предложија претседателот на Украина, Володимир…