НБ: Годишен раст од 29,1% на бројот…

На редовната седница, Советот на Народната банка…

Јавен повик: Финансиска поддршка за дигитализација во…

Комисијата за финансиска поддршка на процесите за…

СЕФФ: Вложување во човечки капитал и дигитализација…

Преку подобрувањето на структурата на економијата, односно…