Се јави и “македонскиот Бугарин” Митрев: Примитивизам…

„Покажавме примитивизам и во какво болно општество…

Добре Митрев: Гордо се сликав со бугарските…

Претседателот на Здружението за македонско-бугарско пријателство, Добре…