(Фото галерија) Еве како изгледаше најлудата ноќ…

Неверојатна беше атмосферата на плоштадот Македонија на…

(Видео) Огномети го осветлија небото: Новата Година…

Жителите на островите Самоа, Тонга и Кирибати…