Сѐ е спремно за првото државно тестирање…

Околу 4.200 ученици во државата, на 1…

Дел од матурантите бараат укинување на матурата…

Неформално здружение на матуранти од генерацијата 2018-2022…

Матурантите се организираат: Соберени над 8.000 потписи…

Над 8.000 потписи досега собрале матурантите кои…