Тупанчески се сретна со Македонката министерка во…

Министерот за правда Никола Тупанчески во Љубљана се…

(Видео) Македонката која стана министерка во Словенија:…

Емилија Стојменова Дух која стана Министерка за…

Македонка ќе биде министерка за дигитализација во…

Емилија Стојменова Дух, доктор на науки и…