Зеленски лаже? Русите тврдат дека Змискиот Остров…

Змискиот остров во Црното Море останува под…

Украина: Заземањето на Змискиот остров не успеа…

Украина призна дека заземањето на Змискиот остров…

Што значи контрола над Змискиот Остров за…

Што значи контрола над Змискиот остров во…

Русија: Обидот на Украина за заземање на…

Брифинг на руското Министерство за одбрана: Обидот…

Украина се пофали: Го нападнавме Змискиот остров,…

Украинската војска соопшти дека ги бомбардирала руските…

(Видео) Последните зборови на украински војници: Еб*те…

Сите украински граничари кои штитеа еден мал…