Црна Гора започна со замрзнување на имотот…

Црна Гора: Започна замрзнувањето на имотот на…

Во првиот квартал 5.919 продажби на недвижности…

Во базата на Регистарот на цени и…

Богатите странци се подготвуваат за вojна: Го…

Странските сопственици на имот во Киев активно…