Најде кој да кажува: Македонците да можат…

Бугарскиот напаѓач Кирил Десподов во интервју за бугарската телевизија „БТВ“ говореше…

Десподов: Ова не е само наша, туку…

Кирил Десподов, стрелецот на бугарскиот гол против…