Димитров: Велат нема да плаќаме во рубљи,…

Доцниме со преземање на мерки во поглед…

Константин Димитров: Владата не направи ништо за…

Професорот по енергетика Константин Димитров реагира на…

Професорот Димитров: “Александрополис” е економски неисплатлив и…

Професорот Константин Димитров вечерва во емисијата „24 анализа“ рече…