КСС утре ќе бира ново раководство

Конфедерацијата на слободни синдикати (КСС) утре на…

КСС го прекина протестот – се вршело…

Конфедерацијата на слободни синдикати го прекина најавениот…

Ралповски: КСС ќе протестира додека не се…

Од Конфедерацијата на слободни синдикати- КСС најавија…

СОНК го поддржа предупредувачкиот протест на КСС…

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС)…

И одбрана ќе протестира: Независниот синдикат дава…

Независниот синдикат на одбраната дава целосна и…

КСС најави генерален штрајк на јавниот сектор…

Конфедерацијата на слободни синдикати (КСС) на 30…

КСС со закана: Генерален штрајк на администрацијата…

КСС најавува генерален штрајк на цела администрација…