Курти: Се подготвуваме да аплицираме за членство…

Албин Курти изјави дека по аплицирањето за…

Курти во САД побара американскиот камп Бондстил…

Курти во САД побара американскиот камп Бондстил…

Курти: Србија не сака договор со Косово,…

Косовскиот премиер Албин Курти вели дека Србија…