Владата размислува годинава да го задржи летното…

Со цел заштеда на електрична енергија владата…

Започна летното сметање на времето: Кои земји…

Со поместување на стрелките на часовникот за…

Поместување на срелките: Следната недела започнува летното…

Летното сметање на времето ќе почне идната…