(Видео) Македонците се загреваат за вечерва: Ечи…

Група македонски навивачи се загреваат за вечерашниот…

(Видео) Французите воодушевени: Ни Александар Македонски немал…

Францускиот новинар Рене Марке, кој до неодамна…