Ќе се реализира уште еден мега-проект на…

Мега паркот во Чаир кој ќе се…

Арсовска гради мега-парк од 30.000 метри квадратни…

Започнува изградбата на новиот мега-парк во Чаир…

(Фото) Зелено Скопје, нов мега-проект на Арсовска:…

Во градот Скопје повеќе нема заборавени населби.…