Куртовски: Огромната победа во Маврово и Ростуше…

Со 3238 наспроти 1900 гласови, кандидатот на…

Неофицијално: Кандидатот на СДСМ води со околу…

Неофицијално актуелниот градоначалник на Општина Маврово –Ростуше,…