(Видео) Со цвеќе и посебна церемонија, руските…

Воениот персонал - специјалисти на медицинската служба…

Матичните лекари повторно добија „датум за датум“:…

Матичните лекари нема да продолжат со протести…

Во најголемата болница во Атина, 92 медицински…

Во најголемата болница во Атина, Евангелисмос, 92…