Мекдоналдс ги продава рестораните во Русија поради…

Мекдоналдс соопшти дека ја напушта Русија и…

Мекдоналдс привремено затвора 850 ресторани во Русија:…

Американскиот синџир ресторани за брза храна Мекдоналдс…