Украден златниот медал на Пиоли, моли да…

На тренерот на Милан, Стефано Пиоли му…

Шоу на Ибрахимовиќ: Го прослави трофејот со…

Милан конечно го прекина долгиот пост и…

ШОУ: Ибрахимовиќ ја „запали“ атмосферата и го…

Голем број навивачи на Милан се појавија…