Неделков откри: Кога учениците ќе започнат со…

Одговарајќи на новинарско прашање, претседателот на СОНК…

Неделковски: Ако бројките одат нагоре, ќе бараме…

Претседателот на СОНК, Јаким Неделковски во емисијата…

Децата ќе се ротираат, за да не…

Комисијата за заразни болести предложи наставата од…

Д-р Пановски: Распустот да се продолжи за…

Микробиологот д-р Никола Пановски во гостувањето на…

Родители бараат второ полугодие со онлајн настава

Група родители организирани во движењето ПОДДРШКА ЗА…

Во едно утро откриени 14.000 позитивни ученици…

Илјадници случаи беа откриени во само-тестирањето на…