Националниот Сојуз на слепи лица излегува на…

Националниот Сојуз на слепи лица на Република…

Слепите лица протестираа пред Владата: Бараат зголемување…

Националниот сојуз на слепите лица на Република…

Националниот сојуз на слепи лица излегува на…

Почитувани медиуми,  Националниот Сојуз на слепите лица…