Поранешниот француски претседател Саркози: Крим е историски…

Крим историски е руска територија, неговите жители…

Поранешниот француски претседател осуден за корупција!

Францускиот суд ја потврди тригодишната затворска казна…

Зеленски со обвинувачка покана до Меркел и…

Украинскиот претседател Зеленски ги покани поранешните германски…