Коронавирусот ги приземји авионите во светот –…

Денеска ширум светот се откажани повеќе од…

Во САД на новогодишната ноќ се откажани…

До утринските часови, повеќе од 2.300 летови…

Во САД за еден ден откажани речиси…

Американските авиокомпании откажаа речиси 1.200 летови во…

Воздушниот сообраќај во светот пред колапс…: Откажани…

Откажани се голем број летови поради сојот…