(Видео) Путин го возменири светот: Рацете му…

Снимка од Владимир Путин повторно ги разгоре…

Британски разузнавачи тврдат: Путин има Паркинсонова болест

Западни разузнавачи тврдат дека поседуваат извештаи во…