А ДА ИМАШЕ ВИСТИНСКА БОМБА?! Спасовски: Дојавата…

Пријавата за бомба во основното училиште во…

Сателитските снимки покажуваат: Исчезнаа Сухоите од аеродромот…

Четирите воени авиони Сухој Су-25 на македонското воздухопловство е…

Приватен авион или летало на НАТО –…

Приватен авион, параглајдерист или летало на НАТО…