Медведев: Украина е преплавена со платеници, за…

Медведев: Украина е преплавена со платеници, за…

(Видео) Брифинг на руското Министерство за одбрана:…

Брифинг на руското Министерство за одбрана на…

Хрватска одбила да прими руска протестна нота…

Хрватскиот воен аташе во Москва одбил да…