Цареви! Руските пренкери ѝ се јавија на…

Претседателот на Молдавија до руските пренкери: Подготвени…

(Видео) СЛЕДУВА БОМБА: Руски пренкери објавуваат разговор…

Руските пренкери Вован и Лексус објавија тизер…