Бектеши: Сопствениците и управителот на “Привилиџ” ќе…

Министерот за економија Крешник Бектеши вели дека сопствениците на…

ДПИ денеска присилно ја затвори дискотеката “Привилиџ”

Државниот пазарен инспекторат денеска присилно ја затвори…