Пролетта почнува утре во 16 часот и…

Пролетта почнува утре во 16 часот и…

Oваа пролет се очекува крајот на корона…

Дали на пандемијата со коронавирусот навистина и…

Директорот на Фајзер предвидува кpaј на пандемиjaта…

Пред само неколку дена, Бил Гејтс сподели…