Замената на табличките ќе ги чини граѓаните…

Замената на регистарските таблички со ознака МК…

МВР: Сите мора да ги заменат старите…

Министерството за внатрешни работи ги информира граѓаните…

Украдени регистарски таблички на дипломатско возило од…

Украдени се регистарски таблички од автомобил кој…