(Видео)Македонец од Киев: Населбата нема скривници, при…

Конфликтот меѓу Русија и Украина се уште…

(Видео) Ексклузивно интервју со Македонец од Киев:…

Веќе неколку дена трае конфликтот меѓу Русија…