Партизираноста на судството продолжува со Весна Дамева:…

Партизираноста на судството продолжува со Весна Дамева,…

Апасиев пак со пцовки кон Владата: Не…

Не јебат ни Устав, ни закон! ДВОЈАЗИЧНИ…