Синдикатот на полицијата до власта: Кркајте вие…

Денеска од Синдикат на Полиција во Македонија…

АКО НЕПРАВДАТА Е ЗАКОН, УЛИЦАТА Е ОДГОВОР:…

Синдикатот на полиција во Македонија преку статус…

СПМ не се откажува: Да се направи…

Сметаме дека загинатите бранители во независна Македонија…

(Фото) Претседателот на полицискиот синдикат му врачи…

На министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, од…

Синдикатот на полицијата бара вредноста на еден…

Моментално платата на полицискиот службеник изнесува околу…

СПМ до Спасовски: Дали вие министре би…

Некои од нас, кои беа во средното…

Полицијата и Армијата ќе протестираат во сабота…

Независните синдикати на полицијата и на армијата…

Синдикатот на полицијата со писмо до Собранието:…

Синдикатот на полицијата на Македонија денеска преку…

Од Синдикатот на полицијата гневни: Што корист…

Најнапред да го поздравиме покачувањето на износот…