Синдикатот на администрација и државна управа бара…

Синдикатот на администрација и државна управа (САДУ)…

Македонската армија и полиција на протест пред…

Синдикатите на полицијата и Армијата денеска преку…

Администрацијата бара К-15 за 2020 – Министерот…

УПОЗ, синдикатот на администрацијата, на средбата со…