Арсовска: Конечно ќе се реши проблемот со…

Се изготвува инвестициско техничката документација за прифаќање…

Делови од 6 скопски општини утре без…

Без електрична енергија утре ќе останат делови…

Сопиште денеска без вода

Од Водовод Скопје информираат дека населбата Сопиште…