Ристовски: Горд сум на екипата, го шокиравме…

„Македонија со високо кренати глави си заминува.…

Капитенот: За Португалија ме врзуваат прекрасни спомени,…

Капитенот на националниот тим Стефан Ристовски е,…

Ристовски призна: Сѐ уште сме во еуфорија…

Капитенот на македонската фудбалска репрезентација Стефан Ристовски…

Капитенот оптимист: Успеав да го запрам Роналдо,…

Капитенот на репрезентацијата на Македонија, Стефан Ристовски…