Македонската и бугарската антитерористичка единица со заеднички…

Демонстрација на заедничката оперативно-тактичка вежба „ХАРПУН 2022“…

(Видео) Вежба на специјалната единица Тигар: Целта…

Полициски службеници од специјалната антитерористичка единица „Тигар“…

(Видео) Драматична акција на “Тигрите” во Кичево:…

На 04.03.2022 полициски службеници од Одделот за…